Cafémedarbejdere søges til Kokken & Kunstneren


Er du servicemindet, ansvarlig og fleksibel og holder du af at servere lækre økologiske råvarer og godt håndværk? Så hører vi meget gerne fra dig.


Siden april 2020 har vi drevet en hyggelig gårdcafé og galleri på Grantoftegård i Pederstrup ved Ballerup.

Her har vi i det seneste år, serveret økologisk hjemmelavet mad, kolde og varme drikkevarer, hjemmelavet italiensk inspiret is, egnens bedste surdejsbrød samt andre delikatesser, i historiske og naturskønne omgivelser.

Grantoftegård er en social-økonomisk virksomhed der vægter bæredygtigheden højt, både hvad angår naturen og det menneskelige. De samme værdiger er i vores dna. Alt hvad vi producerer til caféen er således økologisk, hjemmelavet fra bunden og vi tager udgangspunkt i årstidernes muligheder. Samtidig lægger vi vægt på et godt og respektfuldt arbejdsmiljø.

Stedet består af en udedel og selve cafeen/galleriet. Vi en gullaschkanon som vi laver lækre retter på i weekenderne, når vejret er til det.

En del af vores ansatte har søgt nye udfordringer og er startet uddannesle og af den grund søger vi snarest nye dygtige folk. vi søger en til to fastansatte og folk til weekendvagter.

Caféens åbningstider er kl. 11-17 på hverdage og 10-17/16 i weekender. Du vil blive en del af et dynamisk team, som løfter i flok. Nogle gange står du alene, andre gange sammen med en eller flere. 

Send os en mail på post@kokkenogkunstneren.dk med nogle ord om dig selv, og om hvornår/hvor meget du gerne vil arbejde. Du er også velkommen til at ringe på: 61302100

Vi besvarer kun henvendelser på mail og telefon. Henvendelser via sociale medier vil altså ikke blive besvaret.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Kokken og Kunstneren Jacob og Irene